Maalikooste: Vahva avauserä siivitti U20 Nuoret Leijonat voittoon Tshekistä

Suomi voitti Tshekin maalein 5–2 torstaina Chomutovissa pelatussa alle 20-vuotiaiden viiden maan turnauksen ottelussa. Suomi sai otteluun vahvan startin. Emil Hemming vei Nuoret Leijonat johtoon jo minuutin pelin jälkeen. Reilun 13 minuutin kohdalla tilanne oli 3–0. Suomen tehokkain pelaaja oli pistein 1 2 Konsta Helenius. Jesse Pulkkinen (2 0) ja Kasper Kulonummi (0 2) ylsivät kahteen tehopisteeseen. Maalivahti Niklas Kokolle laskettiin 21 torjuntaa. Maalikooste yhteistyössä Leijonat TV:n kanssa. Tshekki – Suomi 2–5 (0–3, 1–1, 1–1) 1. erä: 01:01 Emil Hemming (Jesse Kiiskinen, Oiva Keskinen) 0–1 03:09 Jesse Pulkkinen (Konsta Helenius, Topias Hynninen) 0–2 13:14 Axel Skinnari (Janne Naukkarinen, Kasper Kulonummi) 0–3 2. erä: 34:17 Jesse Pulkkinen (Konsta Helenius, Otto Salin) 0–4 35:31 Matej Pribyl (Matej Mastalirsky, Adam Boltvan) 1–4 3. erä: 44:48 Konsta Helenius (Jani Nyman, Kasper Kulonummi) 1–5 58:10 Jaromir Perez (Miroslav Holinka) 2–5